MF Uitzendbureau Drachten

MF Uitzendbureau Drachten

Ben jij op zoek naar werk in Drachten en omgeving? MF Uitzendbureau Drachten helpt jou aan een baan. Op deze pagina vind je alle openstaande fulltime- en parttime vacatures in Drachten en daarbuiten. Het gaat om functies in diverse sectoren en voor verschillende opleidingsniveaus. Daarom is de kans groot dat er een geschikte functie tussenstaat. Zie jij toch geen passende baan? Zet dan ons aan het werk! Vul het online inschrijfformulier in of kom langs op ons kantoor in Drachten. Samen vinden wij een leuke werkplek voor jou.

Vacatures uitzendbureau Drachten

MF Uitzendbureau Drachten vindt de juiste match

MF is een regionaal werkend uitzendbureau dat daadkrachtige en persoonlijke dienstverlening biedt. Al 40 jaar zetten wij ons in voor werkzoekenden en werkgevers om de juiste match te vinden. We hebben een groot netwerk van bedrijven in Noord-Nederland en kennen de regio goed. We zetten graag onze ervaring en uitstekende contacten met opdrachtgevers in om voor jou een baan in de buurt te vinden.

Vacatures in Drachten en omgeving

Op deze pagina van MF Drachten zie je alle openstaande vacatures in Drachten en daarbuiten. Dat maakt het zoeken van een functie in de buurt een stuk gemakkelijker. Mocht je het niet erg vinden om wat langer te reizen, dan kun je ook onze vacatures in bijvoorbeeld Leeuwarden, Groningen of Assen bekijken.

Uitdagende banen voor alle opleidingsniveaus

We hebben geschikte vacatures voor iedereen die hoog of middelbaar is opgeleid, maar ook voor mensen die geen diploma op zak hebben. Het gevraagde opleidingsniveau staat duidelijk aangegeven in de vacaturebeschrijving. Veel werkgevers bieden opleidings- en doorgroeimogelijkheden aan, zodat jij alle kans krijgt om jezelf te ontplooien.

Vacatures in verschillende vakgebieden

MF Uitzendbureau Drachten biedt banen in verschillende branches. We hebben onder meer openstaande vacatures in de techniek, IT & automatisering, transport, facilitaire sector, bouw, industrie & productie, schoonmaak en de administratieve sector. Dus of je nu blij wordt van technische vraagstukken of het juist heerlijk vindt om alles blinkend schoon te maken: bij MF Drachten vind je de baan die bij je past.

Fulltime en parttime vacatures in Drachten

MF Uitzendbureau Drachten biedt zowel fulltime- als parttimefuncties. Dus ook wanneer je minder dan 40 uur per week kan, mag of wil werken, zijn er genoeg vacatures te vinden. De werkuren verschillen per functie. Het gaat om 9.00 tot 17.00 banen, maar soms is het ook nodig om ’s nachts of vroeg in de ochtend te werken, ideaal voor vroege vogels!

Een bijbaan of vakantiewerk via ons uitzendbureau in Drachten

Wil jij in de vakantie of na schooltijd de handen uit de mouwen steken? Er zijn in Drachten genoeg organisaties die om jou staan te springen! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als schoonmaker of productiemedewerker. Zo verdien jij als uitzendkracht van MF Drachten je droomvakantie of nieuwe telefoon bij elkaar

Direct solliciteren op een werkplek in Drachten

Wil jij solliciteren naar een functie in de bouw, techniek, schoonmaak of een ander vakgebied? Dan kan door op de knop ‘Solliciteren’ te klikken. Je vult vervolgens je gegevens in, je schrijft je motivatie op en voegt je cv bij. Wij nemen dan je sollicitatie in behandeling en laten zo snel mogelijk van ons horen.

Inschrijven bij MF Uitzendbureau in Drachten

Misschien zie je op dit moment geen baan die bij je past. Maar wat niet is, kan nog komen! Laat ons weten wat je zoekt via ons online inschrijfformulier. Dan gaan wij ons best doen jouw droombaan te vinden.

Voor werkgevers in Drachten

Heb jij een bedrijf in Drachten en ben je op zoek naar parttime of fulltime personeel? MF Drachten helpt je uit de brand. We hebben een uitgebreid bestand aan gemotiveerde medewerkers voor diverse sectoren. Daardoor vinden we de passende kandidaten voor jou. Neem hier contact op met ons uitzendbureau in Drachten. We bespreken graag de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over MF Uitzendbureau Drachten

Waar zit jullie kantoor?

Onze vestiging in Drachten vind je aan De Marke 31. Je bent altijd welkom voor een kop koffie en een gesprek.

Hoe kan MF Uitzendbureau Drachten mij helpen?

Door onze ervaring en ons uitgebreide netwerk bieden wij een ruim aanbod aan vacatures in Drachten en omgeving waar je eenvoudig op kunt solliciteren. Daarnaast kun je ons online inschrijfformulier invullen of bij ons langskomen op kantoor. Dan doen wij er alles aan om een geschikte baan voor je te vinden.

Wat voor soort vacatures heeft MF Drachten?

Bij ons vind je vacatures in alle soorten en maten binnen verschillende vakgebieden. Het gaat om parttime- en fulltimefuncties, vacatures voor bepaalde en onbepaalde tijd en voor geschoold of ongeschoold werk.

Zijn alle vacatures voor bedrijven in Drachten?

De openstaande functies zijn niet alleen voor werkgevers in Drachten. We hebben vacatures voor werk in bijvoorbeeld Oosterwolde, Haulerwijk, Appelscha, Joure en Elsloo. Kijk regelmatig op deze pagina om te kijken of er een functie is bij jou in de buurt.

Wat voor contract krijg ik?

Dat verschilt. MF Uitzendbureau Drachten heeft banen met een bepaald (tijdelijk) of een onbepaald (vast) contract. Soms begin je met een tijdelijk dienstverband, maar heb je wel uitzicht op een vast dienstverband wanneer jij en je werkgever allebei tevreden zijn.

Wat moet ik doen als ik geen passende vacature zie?

Er staan regelmatig nieuwe openstaande vacatures in Drachten op deze pagina. Door je aan te melden voor de vacature-alert, krijg je een mailtje wanneer er een vacature online komt die past bij jouw wensen. Daarnaast kun je ons inschrijfformulier invullen. Dan gaan wij voor jou op zoek.

MF Uitzendbureau Drachten
De Marke 31
9203 DV Drachten

Openingstijden

  • Maandag van 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag van 8:30 tot 17:30
  • Woensdag van 8:30 tot 17:30
  • Donderdag van 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag van 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten