Werken bij Eska

Hieronder vind je de actuele vacatures bij Eska. Zit de juiste functie er nu niet bij? Neem dan contact met ons op en laat ons weten wat je zoekt. Met onze kennis van de arbeidsmarkt én jouw wensen en ervaring, gaan we op zoek naar een passende baan bij Eska of één van onze andere opdrachtgevers.

Vacatures bij Eska

Eska is producent en leverancier van topkwaliteit grafisch karton voor hardgebonden boeken, mappen, ringbanden, agenda's, albums, spellen, puzzels, displays, showcards en luxe verpakkingen. Eska heeft wereldwijd een leidende positie in op de markt voor grafisch karton.

Op twee productielocaties in Hoogezand en Sappemeer staan drie geavanceerde kartonmachines en twee plakpapiermachines die samen meer dan 250.000 ton grafisch karton per jaar produceren. Het karton wordt verkocht onder de merknaam Eska en staat bekend om z'n uitstekende en constante kwaliteit.

De afnemers van Eska bevinden zich in alle delen van de wereld. Om wereldwijd een snelle en betrouwbare service te kunnen bieden, heeft Eska eigen servicecentra in de belangrijkste Europese markten, in de Verenigde Staten en in Azië. Daarnaast werkt Eska samen met een toegewijd netwerk van agenten, distributeurs en groothandelaren.


Daarom wil jij werken bij Eska!

  • Goede verdiensten 
  • Bedrijf met ruim 130 jaar ervaring
  • Motiverende, stimulerende en veilige werkomgeving
  • Open en informele cultuur
  • Werk voor langere tijd

Zie jij die baan bij Eska wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures, schrijf je in of neem contact op met MF Hoogezand via 0598 - 39 56 01.

Zit de juiste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een banenmelder in of schrijf je alvast in bij MF Uitzendbureau.