Wij zijn MF Uitzendbureau

Eén van de grootste, regionaal werkende, uitzendbureaus van Noord-Nederland. We zijn regisseur van (flexibele) arbeid in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij geloven in de kracht van lokaal, echtheid en vertrouwen. Dichtbij en persoonlijk én groot genoeg om het verschil te maken.

Dichtbij

Waar anderen ervoor kiezen om hun dienstverlening te centraliseren, kiezen wij juist bewust voor vestigingen in de regio. Onze vestigingen zijn onze voelsprieten in de regio. Medewerkers komen uit de regio, kennen de markt en de lokale cultuur. Ze weten exact wat er speelt en zijn daardoor in staat om een stevige band op te bouwen met onze opdrachtgevers én uitzendkrachten.

Persoonlijk

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact doorslaggevend kan zijn. Natuurlijk maken wij slim gebruik van alle mogelijkheden die digitalisering ons biedt. Maar een goed gesprek levert juist nieuwe inzichten op. We kijken daarbij niet alleen naar het cv maar ook naar de persoonlijkheid, ambitie en competenties van de kandidaat. Dat levert een beter beeld op waar iemand goed past, maar ook vaak de conclusie dat iemand meer kan dan wat uit het cv blijkt. Op die manier weten onze intercedenten bijna elke vacature in te vullen.

Groot genoeg om het verschil te maken

De juiste match maken tussen de vraag van de werkgever en het aanbod van werkzoekenden, dat is al ruim 40 jaar ons dagelijks werk. In die 40 jaar hebben we een enorm netwerk opgebouwd van vaste opdrachtgevers en ruim 2.500 uitzendkrachten in Noord-Nederland. Iedere dag laten we zien dat we met onze aanpak, jarenlange ervaring en brede regionale netwerk het verschil maken. 

Historie MF

MF Uitzendbureau is in 1978 opgericht. Vanuit een woonhuis aan de Hoofdstraat in Hoogezand werden de eerste uitzendkrachten persoonlijk naar het werk gebracht. In datzelfde pand zitten we nu nog steeds en niet alleen daar, inmiddels zijn we met acht vestigingen actief in Noord-Nederland. En de eerste opdrachtgever van destijds? Dat is nog steeds een klant van MF Uitzendbureau.

Over MF Groep

Alle onderdelen werken vanuit hun eigen specialisme, binnen een eigen lokaal en regionaal werkgebied. Binnen de groep wordt nauw samengewerkt en kennis en ervaring uitgewisseld, zodat we iedereen zo goed en breed mogelijk van dienst kunnen zijn.

MF Groep

MF Groep, onderdeel van de Abiant Holding, ondersteunt bedrijven in Noord-Nederland met een brede personele dienstverlening, gericht op uitzenden, payroll, detacheren, werving & selectie, poolmanagement en inhouse services. MF Groep bestaat uit de bedrijfsonderdelen MF Uitzendbureau en MF horeca personeelsdiensten. 

MF Uitzendbureau

MF Uitzendbureau is één van de grootste, regionaal werkende, uitzendbureaus van Noord-Nederland. MF Uitzendbureau is gespecialiseerd in het werven, selecteren en ter beschikking stellen van tijdelijk en vast personeel.

MF Horeca

MF horeca personeelsdiensten is de horecaspecialist op het gebied van personeel voor horecaondernemers. Naast uitzenden en werving & selectie heeft MF Horeca een uitgebreide horeca payroll service.