Werken bij Mobacc

Mobacc ontwikkelt en vult aerosol spuitbussen, roestwerende coatings, smeermiddelen en verf. Tijdens het productieproces moet elke fles voorzien worden van een dop en etiket. Het plaatsen van deze doppen en etiketten wordt allemaal nog met de hand gedaan en daar heeft Mobacc veel hulp bij nodig. Daarom zoeken zij aan de lopende band goede productiemedewerkers.

Vacatures bij Mobacc

Mobacc vacatures in Veendam

Mobacc is een toonaangevende organisatie die een sterke naam heeft opgebouwd in de aerosol industrie. Zij bedienen voornamelijk A-label producenten op het gebied van het ontwikkelen en afvullen van aerosolproducten. De producten die worden geproduceerd bij Mobacc kom je in het dagelijke leven dus overal tegen. Hier komt ook veel handwerk bij kijken en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken. 

Bij Mobacc kun je voor langere tijd aan de slag.

Je kunt voor langere tijd aan de slag en krijgt de nodige begeleiding en interne mogelijkheden om door te groeien in het bedrijf. Bij doorgroeimogelijkheden kun je denken aan een heftruckcertificaat of doorgroeien naar de functie van operator.

De leukste banen bij Mobacc via MF Uitzendbureau

De leukste banen bij Mobacc vind je via MF Uitzendbureau. Werken doen ze bij Mobacc met noordelijke nuchterheid en werk je samen in ploegen. Werken in ploegen brengt de nodige voordelen met zich mee. Zo heb je de ene week overdag vrije tijd en de andere week juist in de avond.

Werken in ploegen brengt ook de nodige voordelen met zich mee!

Daarom wil jij werken bij Mobacc!

  • Goed salaris
  • Royale ploegentoeslag
  • Pensioenopbouw na 8 weken
  • Veilig werken: productieveiligheid hoog in vaandel
  • Snel op contract bij Mobacc
  • Goede en nuchtere werksfeer

Zie jij die baan bij Mobacc wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures, schrijf je in of neem contact op met MF Veendam via 0598 - 627 000.

Zit de juiste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een banenmelder in of schrijf je alvast in bij MF Uitzendbureau.