Werken bij Topbrands

Hieronder vind je de actuele vacatures bij Topbrands. Ben je niet op zoek naar een functie als magazijnmedewerker, logistiek medewerker of productiemedewerker? Neem dan contact met ons op en laat ons weten wat je zoekt. Met onze kennis van de arbeidsmarkt én jouw wensen en ervaring, gaan we op zoek naar een passende baan bij Topbrands of één van onze andere opdrachtgevers.

Vacatures bij Topbrands

Topbrands vacatures in Hoogezand

Jouw nieuwe werkgever is een inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. De locatie waar jij gaat werken is in Kolham, Hoogezand. Je kunt er makkelijk met de auto komen. Vanuit Groningen ben je in ongeveer 20 minuten op werk. Ook vanuit Slochteren, Zuidlaren en andere omliggende plaatsen ben je er zo. Je kunt gratis parkeren en je krijgt reiskostenvergoeding. Jouw werkomgeving is een schone droge en modern warehouse. Elke dag staat er een hechte club mensen klaar die naast hard werken ook veel gezelligheid brengen.

Daarom wil jij werken bij Topbrands:

  • Niet in het weekend werken
  • Goede werksfeer
  • Vrijheid in je werk 
  • Volop mogelijkheden om certificaten te halen 
  • Gratis werkschoenen 
  • Werken in een schone droge werkomgeving

Zie jij die baan bij Topbrands wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures, schrijf je in of neem contact op met MF Hoogezand via 0598 39 56 01.

Zit de juiste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een banenmelder in of schrijf je alvast in bij MF Uitzendbureau.