• Over ons
  • Certificeringen en verklaringen

Certificeringen en verklaringen

Bij MF Uitzendbureau kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. 

MF Uitzendbureau is lid van de ABU

De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) is sinds 1961 de belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. Met ruim 480 leden vertegenwoordigt de brancheorganisatie zo'n 65 procent van de markt. Een ABU-lid moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen, o.a. op het gebied van veiligheid, gedragsregels en arbeidsvoorwaarden.

MF Uitzendbureau is ISO 9001:2015 gecertificeerd

Dit is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Gecertificeerde bedrijven voldoen aan de eisen van deze norm. De certificering laat de organisatie en haar klanten zien dat de organisatie op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet.

MF Uitzendbureau is NEN 4400 gecertificeerd

De Stichting Normering Arbeid (SNA) certificeert alleen als een uitzendbureau aan alle aspecten van de norm voldoet. Met de certificering van de SNA bewijzen we dat onze personeelsadministratie op orde is, dat wij op tijd de belastingen en sociale premies betalen en dat onze flexwerkers gerechtigd zijn in Nederland te werken.

MF Uitzendbureau is VCU gecertificeerd

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit de VCA. VCU-certificatie is bedoeld voor bedrijven die personeel uitzenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven. Met een VCU-certificaat tonen we aan dat ons VG-beheersysteem (veiligheid en gezondheid) op orde is.

Belastingdienst en MF Uitzendbureau

De meest recente verklaring van betalingsgedrag van de Belastingdienst en de G-rekeningovereenkomst van MF zijn hieronder te downloaden. 

Kamer van Koophandel

Wilt u een actueel uittreksel uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel van een van de onderdelen van MF ontvangen? Dat kan. Neem hiervoor contact op met een MF-vestiging bij u in de buurt.