MF Uitzendbureau Leeuwarden

MF Uitzendbureau Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een nieuwe uitdaging  in Leeuwarden en omgeving? MF Leeuwarden helpt jou bij het vinden van een baan. Wij hebben fulltime en parttime vacatures in verschillende sectoren, zoals in de industrie & productie, de techniek, de agrarische sector en meer. Bekijk op deze pagina alle vacatures in Leeuwarden van MF of schrijf je bij ons in via het online inschrijfformulier. Dan gaan wij voor je aan de slag!

Vacatures uitzendbureau Leeuwarden

MF Uitzendbureau Leeuwarden vindt een baan voor jou

MF Uitzendbureau is al ruim 40 jaar een van de grootste uitzendbureaus in Noord-Nederland. Daardoor weten we wat er speelt in de regio en hebben we een uitgebreid netwerk van interessante opdrachtgevers. In combinatie met onze persoonlijke, kundige en daadkrachtige werkwijze zijn wij ervan overtuigd dat we werk voor je vinden in Leeuwarden en omgeving!

Werken in Leeuwarden en daarbuiten

Op de MF Uitzendbureau Leeuwarden vacatures pagina vind je functies met Leeuwarden (en omgeving) als standplaats. Soms kan het zijn dat er minder openstaande vacatures beschikbaar zijn in Leeuwarden. Vind je het ook leuk om buiten de Friese hoofdstad te werken? Bekijk dan de vacatures van onze andere MF-vestigingen.

Diverse dienstverbanden en opleidingsniveaus

MF Uitzendbureau Leeuwarden heeft vacatures voor verschillende dienstverbanden en opleidingsniveaus: van hoogopgeleid tot ongeschoold en van fulltime tot parttime. Dat zorgt ervoor dat veel verschillende mensen via ons uitzendbureau een baan vinden. Niet voor niets hebben we ruim 4.500 uitzendkrachten in Noord-Nederland! Welke opleiding je nodig hebt en om wat voor dienstverband het gaat, staat altijd duidelijk bij de vacature vermeld.

Schrijf je in bij MF Leeuwarden

Staat de juiste vacature in Leeuwarden voor fulltime of parttime werken er nu niet voor je bij? Zet ons aan het werk en vul het inschrijfformulier in. Hoe uitgebreider je dit formulier invult, hoe beter wij je kunnen helpen. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op om je te informeren over de mogelijkheden.

Kom langs bij MF Uitzendbureau Leeuwarden

Je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. De deur van onze vestiging in Leeuwarden staat elke werkdag voor je open. Je bent van harte welkom voor een kop koffie en een gesprek over het vinden van werk. We bespreken je wensen, je werkervaring en je vaardigheden, zodat we precies weten waar je naar op zoek bent.

Ben jij werkgever in Leeuwarden?

Als jouw organisatie op zoek is naar fulltime of parttime medewerkers in Leeuwarden, dan kan MF Leeuwarden je helpen. We hebben uitgebreid bestand aan gemotiveerde kandidaten met kwalificaties en ervaring in verschillende vakgebieden. Lees hier wat we voor je kunnen doen of neem direct contact op met MF Leeuwarden om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen over MF Uitzendbureau Groningen

Waar vind ik jullie vestiging in Leeuwarden?

Je vindt MF Leeuwarden aan het Lange Marktstraat 1. Wij zijn op werkdagen geopend tussen 8:30 en 17:30.

Wat kan ik doen om een passende baan in Leeuwarden te vinden?

Bekijk de pagina met openstaande vacatures in Leeuwarden en solliciteer direct. Staat er op dit moment geen geschikte functie voor je online? Dan kun jij je bij ons inschrijven of bij ons langskomen op kantoor. Dan gaan we samen op zoek naar werk.

Zijn de vacatures alleen voor opdrachtgevers in Leeuwarden?

MF heeft fulltime en parttime vacatures in Leeuwarden en omgeving. Je vindt daarom ook vacatures in bijvoorbeeld Bolsward. Wanneer je het niet erg vindt om nog iets verder buiten Leeuwarden te werken, dan raden we aan om ook de vacatures van onze andere vestigingen te bekijken.

Wat voor soort vacatures heeft MF Uitzendbureau Leeuwarden?

Het gaat om functies in onder andere de IT/automatisering, zorg, productie & industrie, techniek, commerciële sector en administratieve sector. Het functieaanbod kan dagelijks verschillen, evenals het aantal functies dat online staat.

Wat voor salaris kan ik verwachten?

Dat verschilt per functie en is vaak afhankelijk van onder andere je opleidingsniveau en je ervaring. Bovenaan de functieomschrijving staat wat je (ongeveer) gaat verdienen per uur of per maand.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe vacatures in Leeuwarden en omgeving?

Je kunt onze website in de gaten houden, maar het is nog makkelijker om je aan te melden voor onze vacature-alert. Met de MF Banenmelder ontvang je een e-mail zodra we een nieuwe vacature hebben in de sector van jouw wens.

Hoe kan ik solliciteren naar een functie in Leeuwarden?

Spreekt een van de functies je aan? Klik dan op ‘Solliciteren’, vul je gegevens en motivatie in en voeg je cv bij. Dan gaan we met je sollicitatie aan de slag.

MF Uitzendbureau Leeuwarden
Lange Marktstraat 1
8911 AD Leeuwarden

Openingstijden

  • Maandag van 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag van 8:30 tot 17:30
  • Woensdag van 8:30 tot 17:30
  • Donderdag van 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag van 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten