Waarom kiezen voor MF Uitzendbureau?

Wekelijks zijn er via MF ca. 2.500 flexkrachten aan het werk bij verschillende opdrachtgevers in de regio. Deze bedrijven kiezen bewust voor een samenwerking met MF Uitzendbureau vanwege onze kennis van hun organisatie en personeelsbehoefte, het nakomen van afspraken en de snelle inzetbaarheid van de flexkrachten. Deze sterke punten zetten we ook graag in voor jouw organisatie.

Waarom kiezen voor MF Uitzendbureau?

Wij onderscheiden ons van andere uitzendorganisatie door:

Ervaring

Opdrachtgevers ontzorgen bij uiteenlopende personele vraagstukken, dat is sinds 1978 ons dagelijks werk. We kennen de markt, spreken de taal en weten wat er speelt. Als één van de grootste uitzendorganisaties in Noord-Nederland hebben we ons de afgelopen 40 jaar bewezen als een deskundige en betrouwbare partner en vele duizenden bedrijven aan medewerkers geholpen. Deze kennis en ervaring zetten wij in voor jouw organisatie, zodat we jou kunnen helpen bij het maken van slimme personeelskeuzes, voor nu en in de toekomst.

Persoonlijke aandacht

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact doorslaggevend kan zijn. Een goed gesprek levert nieuwe inzichten op. We kijken niet alleen naar het cv maar ook naar persoonlijkheid, ambitie en competenties van de kandidaat. Dat levert een beter beeld op waar iemand goed past, maar ook vaak de conclusie dat iemand meer kan dan wat uit het cv blijkt. Op die manier weten onze intercedenten en consultants bijna elke vacature in te vullen.

Vestigingen in de regio

MF Uitzendbureau kiest bewust voor vestigingen in de regio. Wij willen dichtbij jou als klant zitten, zodat we makkelijker kunnen schakelen. Bovendien kunnen we met onze kennis van de lokale markt en ons netwerk in de regio sneller inspelen op de personeelsbehoefte van jouw organisatie.

Betrokkenheid

Voor vrijwel iedere organisatie is het van belang haar personele bezetting te kunnen aanpassen aan de veranderende omstandigheden. Als betrokken hr-partner bieden wij daarbij de helpende hand. Wij denken actief mee met het vinden van duurzame oplossingen en bieden houvast om uw organisatie optimaal flexibel in te richten. MF staat voor Mutua Fides, oftewel wederzijds vertrouwen. Dit is het uitgangspunt van ons handelen. Wij zijn voor opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers een betrouwbare en betrokken partner én werkgever.  

Onze brede dienstverlening

Als onderdeel van de Abiant Holding kunnen wij je ondersteunen met een breed scala aan HR-diensten, gericht op de in- en doorstroom van vast en flexibel personeel. Wij hebben voor iedere schil binnen jouw organisatie een uitgebreid dienstenpakket dat wij op maat inzetten.

Kracht van MF

 • Kennis van de regionale arbeidsmarkt
 • Professionele dienstverlening
 • Betrouwbare partner
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Vestigingen dichtbij
 • Noordelijke mentaliteit
 • Persoonlijk en betrokken

Overtuigd van onze kracht?

Geef dan direct jouw vacature door. Wij gaan graag voor je aan de slag!

MF Uitzendbureau is

 • lid van de ABU
 • ISO 9001:2008 gecertificeerd
 • NEN 4400 gecertificeerd
 • VCU gecertificeerd