MF Uitzendbureau Groningen

MF Uitzendbureau Groningen

Ben jij op zoek naar werk in de provincie Groningen? MF Uitzendbureau Groningen helpt jou bij het vinden van een baan die bij je past. We hebben een ruim aanbod van vacatures in verschillende vakgebieden – van techniek en bouw tot de commerciële sector. Op deze pagina vind je de openstaande vacatures in de regio Groningen, zodat je zelf kunt kijken of er een interessante werkplek tussen staat. 

Vacatures uitzendbureau Groningen

In goede handen bij MF Uitzendbureau Groningen

Ons uitzendbureau is een uitstekende keuze wanneer je werk zoekt in Groningen. Al meer dan 40 jaar helpen wij mensen aan een uitdagende baan in deze prachtige regio. In al die jaren hebben wij een stevig netwerk aan werkgevers opgebouwd in Noord-Nederland. Onze kennis van de markt en onze betrokken en daadkrachtige aanpak zorgen ervoor dat we passend werk voor jou vinden.

Een persoonlijk gesprek bij MF Groningen

MF Uitzendbureau Groningen zet de openstaande vacatures van opdrachtgevers online. Je kunt zelf filteren op onder andere vakgebied, dienstverband en opleidingsniveau. Maar niet alles vindt digitaal plaats. Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact. Wanneer je op zoek bent naar een baan in Groningen, dan gaan we graag met jou in gesprek. We bespreken je cv, maar kijken ook naar je persoonlijkheid, ambitie en competenties. Daardoor lukt het ons om een werkplek te vinden waar jij je thuis voelt.

Diverse vacatures in de regio Groningen

MF Uitzendbureau Groningen heeft vacatures in verschillende branches, zoals horeca & toerisme, klantenservice, techniek, de bouw, de agrarische sector, industrie & productie, schoonmaak en IT/automatisering. Spreekt een van deze sectoren je aan? Filter dan op je gewenste vakgebied en bekijk de openstaande vacatures.

Parttime of fulltime werken via MF Groningen

Vind jij het heerlijk om elke dag je handen uit de mouwen te steken? Zoek dan naar de fulltime functies. Mocht je het juist prettiger vinden om een of twee daagjes minder te werken, dan kan dat natuurlijk ook. MF Uitzendbureau Groningen heeft meer dan genoeg parttime vacatures online staan. Aan jou de keuze!

Vaste en tijdelijke vacatures in Groningen

MF Uitzendbureau heeft zowel vacatures voor bepaalde als onbepaalde tijd. Ook staan er regelmatig functies online waarbij je de kans krijgt om door te groeien. Daarnaast bieden veel werkgevers bij wederzijdse tevredenheid een vast contract aan, oftewel een vaste baan!

Geschoold en ongeschoold werk in Groningen

In ons vacaturebestand vind je banen voor alle opleidingsniveaus: van middelbaar of hoog opgeleid tot ongeschoold. Ook zonder diploma kun je dus aan de slag via ons uitzendbureau in Groningen. Daarnaast bieden sommige werkgevers opleidingen of cursussen aan. Op die manier kun jij werken en leren combineren en heb je kans om door te groeien.

Bij MF Uitzendbureau Groningen inschrijven

Schrijf je via dit formulier bij ons in wanneer je online geen leuke baan ziet. Dan gaan wij voor je aan de slag om geschikt werk te vinden. Je kan ons ook persoonlijk spreken. Je bent van harte welkom op onze vestiging in Groningen. We hebben ruim 4.500 uitzendkrachten in Noord-Nederland aan werk geholpen, dus we hebben er alle vertrouwen in dat we ook voor jou een leuke baan vinden!

Voor werkgevers in Groningen

Ben jij een werkgever in de provincie Groningen en ben jij op zoek parttime of fulltime medewerkers? Wij kunnen je aan geschikte kandidaten helpen. Neem hier contact op met MF Groningen, dan bespreken we jouw wensen.

Veelgestelde vragen over MF Uitzendbureau Groningen

Waar kan ik jullie bezoeken?

Onze vestiging in Groningen vind je aan de Oosterstraat 43, in het centrum van de stad.

Wat voor soort vacatures in Groningen bieden jullie aan?

Bij ons vind je openstaande vacatures in verschillende sectoren, bijvoorbeeld in de techniek, bouw, HR & management, magazijn & logistiek, commercieel, klantenservice of de zorg.

Bestaat jullie aanbod uit parttime of fulltime functies?

Ons uitzendbureau in Groningen heeft allebei! Soms gaat het om een voltijdse functie en soms is het een baan voor drie of vier dagen per week. Dit staat duidelijk aangegeven bovenaan de vacaturetekst.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe vacatures in Groningen?

Regelmatig komen er nieuwe vacatures in de provincie Groningen online. Je kunt de MF Banenmelder inzetten om op de hoogte te blijven. Dan ontvang je steeds de nieuwe vacatures in je inbox die passen bij jouw zoekprofiel. Dat is wel zo gemakkelijk!

Hoe solliciteer ik op een vacature bij MF Groningen?

Dat is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar op de knop ‘Solliciteren’ te klikken, je gegevens in te voeren en je cv bij te voegen.

Mijn droombaan staat er niet tussen. Wat kan ik doen?

Als geen van de vacatures in Groningen je aanspreekt, kun je online jouw gegevens achterlaten. Dat kan via dit inschrijfformulier. Dan zet je ons aan het werk om een passende vacature te vinden bij een leuke werkgever.

MF Uitzendbureau Groningen
Oosterstraat 43
9711 NR Groningen

Openingstijden

  • Maandag van 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag van 8:30 tot 17:30
  • Woensdag van 8:30 tot 17:30
  • Donderdag van 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag van 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten