Nieuws van MF Uitzendbureau

Lees hier het laatste nieuws over wetswijzigingen, de arbeidsmarkt, economie, ontwikkelingen in de branche en uiteraard over MF zelf.

Resultaat 1 tot 4 van 4

Algemeen

Economie gekrompen in eerste kwartaal 2023

Volgens de tweede berekening van het CBS is de economie in het eerste kwartaal van 2023 met 0,3% gedaald ten opzichte van het vierde kwartaal van 2022. Deze daling is vooral toe te schrijven aan een grotere onttrekking uit de voorraden.
Lees meer

Algemeen

Verlenging samenwerking met GETEC

We hebben onze samenwerking met GETEC in Emmen met 3 jaar verlengd. MF Uitzendbureau is sinds 2019 de leverancier en partner van GETEC voor de inzet van flexibel personeel in de logistiek en in het laboratorium. Dit doen we vanuit een inhouse locatie, waardoor we snel kunnen schakelen met de medewerkers van GETEC en goed bereikbaar zijn voor onze flexmedewerkers.
Lees meer

Algemeen

Verlenging samenwerking met Eska

Vandaag hebben we onze samenwerking met Eska verlengd en een raamovereenkomst voor de komende 3 jaar getekend. MF Uitzendbureau is al 10 jaar de leverancier en partner van Eska voor de inzet van flexibel personeel op de productielocaties in Hoogezand en Sappemeer.
Lees meer

Algemeen

Avebe en MF Uitzendbureau zorgen samen voor een sterk agrarisch en werkend Noord-Nederland

Royal Avebe en MF Uitzendbureau hebben onlangs hun driejarige samenwerkingsovereenkomst beklonken. MF Uitzendbureau ondersteunt sinds 1 januari Avebe met de inzet van flexibel personeel voor alle locaties in Noord-Nederland, voornamelijk gericht op de profielen operator en logistiek medewerker.
Lees meer