Werken bij Variass

Variass kenmerkt zich door hun noordelijke nuchterheid en no-nonsens aanpak. Als medewerker weet je wat je kunt verwachten. Of je nu een Variass vacature zoekt in de techniek of liever een commerciële functie ambieert. Elke medewerker is belangrijk en Variass investeert daarin, want goede medewerkers maken het echte verschil!

Vacatures bij Variass

Variass vacatures in Veendam

Variass staat voor Variabele Assemblage. Ze ontwikkelen complete elektronische en mechatronische oplossingen geheel naar de wens van de klant. Variass werkt voornamelijk voor de medische wereld, defensie en industrie en maken verschillende oplossingen van navigatieapparatuur voor legervoertuigen tot onderdelen van röntgenapparatuur.

Dit biedt Variass jou

  • Goede primaire arbeidsvoorwaarden
  • Uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Professionele werkomgeving bij toonaangevend bedrijf
  • Goede werksfeer waarbij samenwerking centraal staat
  • Afwisselend werk in een innovatieve en dynamische sector

De beste banen voor Variass via MF Uitzendbureau

De beste banen bij Variass vind je via MF Uitzendbureau. Bij Variass maken medewerkers het echte verschil. Als medewerker ben je nauw betrokken bij het hele bedrijfsproces en kan je echt het verschil maken. Variass koestert deze cultuur en ondersteunt dit onder andere door coaching. Daarnaast blijven ze de vakkennis van medewerkers vergroten en volgen actief de laatste ontwikkelingen.

Vacatures bij Variass Electronics

Denk aan vacatures voor functies als customer quality engineer (QA), senior technisch Inkoper, hardware engineer en commercieel medewerker binnendienst. Dit is slechts een greep uit de vacatures die Variass aanbiedt via MF Uitzendbureau. 

Je hebt een kritische houding en een gedreven en oplossingsgerichte werkwijze.

Variass vacatures in Veendam

Variass Electronics is gevestigd in Veendam. De locatie in Veendam is gemakkelijk per auto te bereiken. Het is mogelijk om met het OV te komen. Vanaf het bus- en treinstation ben je binnen enkele minuten ter plekke.

Zie jij die baan bij Variass wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures, schrijf je in of neem contact op met MF Veendam via 0598 - 627 000.

Zit de juiste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een banenmelder in of schrijf je alvast in bij MF Uitzendbureau.