Werken bij St. Nieuw Woelwijck

Ontdek boeiende carrièremogelijkheden bij Nieuw Woelwijck! Als dynamische organisatie streven zij ernaar het enthousiaste team van ongeveer 700 medewerkers voortdurend uit te breiden. Hoewel het merendeel van het team zich inzet als groepsbegeleider, zijn we regelmatig op zoek naar talent op verschillende gebieden, waaronder administratieve professionals, technici en verpleegkundigen. Bij Nieuw Woelwijck vinden ze het belangrijk om diverse vaardigheden en talenten te verwelkomen en ze nodigen enthousiaste individuen uit om deel te worden van het inspirerende team. Ontdek jouw mogelijkheden en solliciteer vandaag nog via MF Uitzendbureau!

Vacatures bij St. Nieuw Woelwijck

St. Nieuw Woelwijck vacatures in Hoogezand

Nog niet zo lang geleden werden verstandelijk gehandicapten en psychiatrische patiënten gezamenlijk gehuisvest in één instelling, waaronder het psychiatrisch ziekenhuis Groot Bronswijk in Wagenborgen bij Delfzijl. In de jaren zeventig ondernamen enkele toegewijde medewerkers van Groot Bronswijk het initiatief om een eigen plek te creëren voor mensen met een verstandelijke beperking.

De grondleggers van Nieuw Woelwijck, Fop Wassenaar en Jan Schreurs, streefden ernaar de bewoners een leefomgeving te bieden waarin ze elkaar konden ontmoeten, vriendschappen konden sluiten en zich echt thuis voelden. Ze wilden een eigen dorp creëren waar bewoners een zo 'gewoon' mogelijk leven konden leiden, te midden van een aangepaste en veilige omgeving die iedereen in staat stelt op hun eigen manier deel te nemen aan het dorpsleven. In 1977 werd Nieuw Woelwijck opgericht met deze kernwaarden, waar we tot op de dag van vandaag in geloven, waardoor de bewoners van de zwakzinnigenafdelingen van Groot Bronswijk in Sappemeer een frisse start konden maken.

Werken bij St. Nieuw Woelwijck

Individuen die de bewoners de benodigde zorg en begeleiding bieden, doen dit vanuit de bewuste keuze om zich intensief in te zetten voor anderen. Ze hebben ervoor gekozen om de bewoners in de meest letterlijke zin van het woord te begeleiden. Ze gaan samen met de bewoners op pad, waarbij ze gezamenlijk de mogelijkheden en beperkingen verkennen. Bij Nieuw Woelwijck werken betekent deelnemen aan een proces waarin je samen met anderen aan je eigen ontwikkeling werkt.

Zie jij die baan bij St. Nieuw Woelwijck wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures, schrijf je in of neem contact op met MF Hoogezand via 0598 39 56 01.

Zit de juiste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een banenmelder in of schrijf je alvast in bij MF Uitzendbureau.