Werken bij Kumij

Hieronder vind je de actuele vacatures bij Kumij. Bij Kumij hebben ze de filosofie om de beste te zijn en daarvoor hebben ze ook de beste mensen nodig. Dit doen ze door nieuwe medewerkers uitgebreid in te werken door ruim ervaren en betrokken experts die je meenemen in de wereld van rubber.

Vacatures bij Kumij

Kumij vacatures in Groningen

Kumij is al ruim 65 jaar dé toonaangevende producent van kunststof kozijnen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in de Nederlandse zakelijke markt. Ze zijn onderdeel van de bekende Rollecate Groep (gevelbouwoplossingen). Kumij levert en monteert kozijnen door heel Nederland, maar de productie vindt ‘gewoon’ plaats in een ultramoderne fabriek in Groningen.

De beste banen bij Kumij via MF Uitzendbureau

De leukste banen bij Kumij vind je via MF Uitzendbureau. Denk aan vacatures voor functies als productiemedewerker, medewerker binnendienst en magazijnmedewerker. Dit is slechts een greep uit de vacatures die Kumij aanbiedt via MF Uitzendbureau.

Waarom wil je werken bij Kumij?

  • Goede primaire arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de kunststof en rubber cao
  • Werken op een ultramodern en efficiënt machinepark in Groningen stad
  • Afwisselend werk in een innovatieve en dynamische sector
  • Hechte sfeer, gekenmerkt door collegialiteit en enthousiasme

Wil jij werken bij Kumij Kozijnen?

In Groningen wordt dagelijks met de meest innovatieve machines gewerkt om hoogwaardige kozijnen te produceren. Het is een innovatief bedrijf dat streeft naar een excellente service in het optimaliseren van het complete proces van profilering, opnames, bouwcoördinatie en oplevering. Het maakt niet uit of je nu een Kumij vacature zoekt in de productie of liever een commerciële functie ambieert. Bij Kumij zoeken ze altijd naar talent en daar kan jij onderdeel van uitmaken!

Dynamische werkomgeving, met veel mogelijkheden en aandacht voor ontwikkeling.

Kumij vacatures in Groningen

Kumij is gevestigd in Groningen stad. De locatie is het beste per auto te bereiken. Het is mogelijk om met het OV te komen. Vanaf bus- en treinstation Groningen centraal ben je binnen een half uurtje ter plaatse.

Zie jij die baan bij Kumij wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures, schrijf je in of neem contact op met MF Groningen via 050 313 9003.

Zit de juiste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een banenmelder in of schrijf je alvast in bij MF Uitzendbureau.