Werken bij Getec

Bij Getec krijg je aantrekkelijke vergoedingen, moderne werkplekken en mogelijkheden voor voortdurende educatie. Sluit je aan bij Getec en draag bij aan een toekomst die de moeite waard is - voor nu en voor de generaties die na ons komen. Ontdek jouw mogelijkheden en solliciteer vandaag nog via MF Uitzendbureau.

Vacatures bij Getec

Getec vacatures in Emmen

Getec is een van de toonaangevende energiedienstverleners en contracteringsspecialisten voor industrie en de vastgoedsector in Europa. Hun missie "We have the energy for more" dient als leidraad voor meer dan 2.400 medewerkers. Deze medewerkers helpen de klanten om te gaan met een steeds complexere energiewereld, dankzij uitstekende technische kennis, uitzonderlijke regelgevende competentie, bewezen operationele snelheid en uitgebreide duurzaamheidsdeskundigheid. Ze beschouwen zichzelf als de partner van hun klanten voor slimme, efficiënte en groene energieoplossingen. Ze ondersteunen klanten in hun inspanningen om hun ecologische voetafdruk te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd een scherp oog houden op de toekomst - voor de generaties die na ons komen.

Werken bij Getec

Bij de Getec Group zetten meer dan 2.400 medewerkers zich in op bijna 50 locaties in Duitsland en daarbuiten om een bijdrage te leveren aan een leefbare toekomst door de ontwikkeling van duurzame energieoplossingen. Momenteel voorzien ze al meer dan 1.000.000 mensen van warmte en elektriciteit met betrouwbare methoden die de natuurlijke hulpbronnen behouden. Bij Getec realiseren ze zich dat het succes te danken is aan de prestaties en passie van hun medewerkers. 

De werkomgeving bij Getec kenmerkt zich door een intensieve bevordering van kracht en potentieel. Eerlijkheid, korte besluitvormingsprocessen en ondernemersgeest zijn de kenmerken van onze dagelijkse samenwerking. Ze erkennen de prestaties van hun mensen met aantrekkelijke vergoedingen, moderne werkplekken en mogelijkheden voor voortdurende educatie. Sluit je nu aan bij Getec!

Zie jij die baan bij Getec wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures, schrijf je in of neem contact op met MF Emmen via 0591 24 00 01.

Zit de juiste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een banenmelder in of schrijf je alvast in bij MF Uitzendbureau.